Skip to main content

0186 - 617 770

Ook voor alleen een drankje verwelkomen we je graag in onze eigen wijn- en cocktailbar. Genieten van exclusieve wijnen die exclusief bij LOOXS bar & kitchen geschonken worden, speciaal bieren of een exotische cocktail: onze barman maakt het met passie voor je klaar. Gezellig, voordat jij en je gasten aan tafel gaan, of om met vrienden of (zakelijke) relaties de avond al genietend door te brengen met shared dining borrelhapjes.

Wijnen

Bij LOOXS bar & kitchen kan de wijnliefhebber zijn hart ophalen. Wijnen gemaakt van exclusieve druivensoorten die stuk voor stuk afkomstig zijn van verschillende, kleinere zelfstandige wijnboeren uit landen als Italië, Frankrijk en Spanje: bij LOOXS is iedere wijn uniek. Onze wijncollectie bestaat uit een selectie van wijnen uit zowel de ‘oude’ als de ‘nieuwe’ wereld, klassiekers uit de beste wijnstreken van Frankrijk, of moderne wijnen uit Chili of Zuid-Afrika. Je ontdekt ze bij LOOXS. Ontdek je een lekkere wijn? Dan kun je een flesje kopen voor thuis. Deze bieden we aan mét bijpassend glas, zodat je wijntje thuis altijd hetzelfde smaakt als bij LOOXS.

Cocktails

Wij vinden: een cocktail is pas echt af als deze op een spectaculaire manier gemaakt wordt. Vertel ons wat je lekker vindt en kijk toe hoe onze cocktail-specialisten in een handomdraai een fantastisch drankje voor je klaarzetten. We schenken bovendien veel niche Gin & Tonic soorten en adviseren je graag welke past bij jouw smaak.

High wine

Kun je, net als wij, moeilijk kiezen tussen al die heerlijk klinkende wijnen? Dan ben jij een gast naar ons hart. Kom genieten van een proeverij van heerlijke wijnen, begeleid door verrassende amuses, hartige hapjes en kleine warme lekkernijen. Ontdek hoe hapjes en wijnen elkaar kunnen aanvullen en versterken en geniet van een ware smaaksensatie.

Koffiebar

Je hebt koffie, en je hebt LOOXS koffie. Sluit je diner af met een verse espresso, geniet van een perfecte cappuccino, lungo of ijskoffie op ons terras. Koffie is een belangrijk onderdeel van vele maaltijden en wij vinden dan ook dat deze een smaakbeleving op zichzelf moet zijn. In onze koffiebar maken we met zorg & liefde elke koffie die je wenst. En, een aanrader, de eigen bonenmelange á 500gr. nespressobonen van LOOXS zijn ook verkrijgbaar voor thuis óf leuk om cadeau te geven!