Menukaart

APERITIEF

Oesters | per stuk te bestellen | rode wijn azijn | 2.75
Gegratineerde oester | per stuk te bestellen | 3.25
Broodplank | 2 smeersels | 5.75
Charcuterie | diverse fijne vleeswaren | taggiasche olijven | 2 personen | 15.

VOORGERECHTEN

Proeverij van voorgechten | vanaf 2 personen | 17.50 p.p.
Steak tartaar | zuid amerikaans rund | ui | cornichons | eidooier | dressing van Worcester | 12.75
Sashimi | tonijn | zalm | coquille | wakamé | sojasaus | wasabi mayonaise | 13.50
Vitello tonato | zacht gegaard kalfsvlees | tonijn crème | cornichons | pijnboompitten | 11.50
Rundercarpaccio | truffelmayonaise | gefrituurde kappertjes | Parmezaanse kaas | rucola | pijnboompitten | 11.50
Sushi bowl | zoetzure komkommer | mais | sesamdressing | sojabonen | wakamé | sojasaus | krokante ui | keuze uit: veganistisch, tonijn sashimi of zalm sashimi | 13.-
Ceasar salade | ei | parmezaanse kaas | croutons | keuze uit: vegetarisch, gegrilde kipfilet, gerookte zalm óf tonijn sashimi | 9.75

WARME VOORGERECHTEN

Coquilles | 3 of 6 stuks 9.-/17.-
Black tiger gamba’s | 6 of 12 stuks | easy peel | 9.-/17.-
Zacht gegaard buikspek | ketjap strijk | krokante ui | 12.50

Tomaten crème soep | 5.50
Oosterse vissoep | kerrie | kokos | 8.-

HOOFDGERECHTEN OM TE DELEN

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met een groente garnituur en huisgemaakte frites van hoeksche aardappelen.

Hoofdgerechten om te delen (2 personen) Proeverij van hoofdgerechten | 2 vleessoorten |2 vissoorten | vanaf 2 personen te bestellen | 29.50 p.p.
Côte de boeuf | topper onder de vleesgerechten | gerijpt Iers rund | +- 1 kilo | hollandaise saus met truffel | 6.00 per 100 gram
Steak & lobster | hele gegratineerde kreeft | rib eye | kreeftensaus | 30.00 p.p.
Fruits de mer | hele gegratineerde kreeft | mosselen | coquilles | black tiger gamba’s | kreeftensaus | 31.50 p.p.

HOOFDGERECHTEN

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met een groente garnituur en huisgemaakte frites van hoeksche aardappelen.

Hamburger | 200 gram angus beef | rascard | truffelmayonaise | pancetta | 16.50
Veganistische bietenburger | truffelmayonaise | old Rotterdam | augurk | 16.50
Spareribs | ketjap strijk 18.50
Heel of half gegrild maiskippetje | 12.50/ 19.50
Kippendijen | cajun marinade | 16.50
Vegan groente curry | diverse groentes | volkoren couscous | 15.-

Onderstaande hoofdgerechten worden geserveerd met één van de volgende sauzen naar keuze: Hollandaise saus met truffel | Rozemarijn jus | Romige kreeftensaus

Ribeye | van belgisch blauw rund | mals met een prachtige vet marmering | 26.50
Bavette | mager en zeer smaakvol | 24.50
Varkens ribroast | 350 gram heerlijk malse ribroast van het friese kruidenvarken | 25.50
Halve of hele gegratineerde kreeft | hollandaise saus | parmezaanse kaas | 19.50/ 34.50
Tonijnsteak | 24.50
Vangst van de dag | dagprijs
Zalmfilet | 19.-

Bijgerechten

Frisse salade | 2.50
Gegrilde groene asperges | 3.-
Gegrilde maiskolf | 3.-

GERECHTEN VOOR DE KLEINTJES

Minipizza | margaritha of met salami | 9.-
Huisgemaakte frites met kroket | 7.-
Huisgemaakte frites met frikandel | 7.-
Huisgemaakte frites met spareribs | 7.-
Huisgemaakte frites met zalmfilet | 7.-

DESSERTS

Apfelstrudel | slagroom | caramel ijs | 7.-
Parfait van oreo | hazelnoot crunch crème | 7.-
Chocolade fudge taart | caramel saus | bosvruchten ijs | 7.-
Crème brulee | citroengras | seizoensgebonden ijs | 7.-
Bolletje ijs | 1.75
Kaasplankje | selectie van 5 topkazen | kletzenbrood | appelstroop | 12.50

De gerechten van de menukaart serveren wij dagelijks tussen 12.00-22.00 uur.

De borrel Late night snacks serveren wij dagelijks tussen 12.00-00.00 uur.